To je to što me zanima!

Vjernici su na misi molili za 'spas djece od zamrzavanja'

Želimo podići glas protiv totalitarnog ponašanja vladajuće garniture. želimo pravdu i dostojanstvo za djecu u stadiju embrija, naglašavaju u vjerskim udrugama
Vidi originalni članak

Pred crkvom sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu i u četvrtak su se okupili crkveni pokreti i udruge vjernika iz Zagrebačke nadbiskupije. Nastavili su pritisak na Vladu zbog spornog prijedloga zakona o potpomognutoj oplodnji. Na misi, koju je u 18 sati predvodio karizmatični svećenik don Damir Stojić, molili su za savjest saborskih zastupnika te, kako kažu, 'spas djece od zamrzavanja'. Najavili su da će nakon mise bdjeti pred presvetim oltarskim sakramentom.

- Želimo podići glas protiv totalitarnog ponašanja vladajuće garniture. Želimo pravdu i dostojanstvo za djecu u stadiju embrija koju će ovaj zakon zamrzavati - rekli su iz vjerskih udruga.


Idi na 24sata

Komentari 111

  • FranjoIvanković 13.07.2012.

    Onda najbolje da se vratimo petsto godina unaprijed. Lovit ćemo vještice, zatvarat ljude koje tvrde da je Zemlja okrugla i da se vrti oko Sunca, neka Crkva upravlja ljudima, nastavit ćemo križarske ratove, pobiti homoseksualce, ateiste i prostitutke, vršiti egzorcizam na ljude s mentalnim poremećajima i tjerati ljude da se preobrate na Katoličanstvo. Hvala ti Crkvo što me po milijunti put sramotiš!

  • mila 19 13.07.2012.

    glasna -utihni! i ko te je zva!?

  • Papi_1 13.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare