To je to što me zanima!

Vjerski fanatik napao skupinu mladića i jednog ranio nožem

Skupinu mladića muškarac (47) je napao pred crkvom u Ogulinu. Naređivao im je da se trebaju moliti Bogu nakon čega je izvadio nož. Policija je uhitila napadača
Vidi originalni članak

Vjerski fanatik u utorak navečer oko 22.25 sati u parku u Ogulinu napao je skupinu mladića pred crkvom Sv. Križa, te im naredio da se trebaju moliti Bogu nakon čega je izvadio nož i lakše ozlijedio 15-godišnjaka. 

Zasad nije poznato iz kojeg je razloga na dječaka posegnuo nož, no pomahnitali muškarac je ubrzo uhićen. 

Muškarac navodno nije iz Ogulina, no Ogulincima je već otprije poznat jer ih ja na sličan način već više puta uznemiravao. Navodno je i proteklog ljeta u centralnom parku maltretirao skupinu mladića. 

Policija je izvijestila da je u gradskom parku u Ogulinu 47-godišnjak hladnim oružjem ozlijedio 15-godišnjaka nakon čega je uhićen, te se nad njime provodi kriminalistička istraga.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Tiranosaurus 12.07.2012.

    Ma da..i onda kad slučajno traktorom prijeđeš gumom iza poljskog izvora..to je isto kao i da u nikad ne odeš pogledati kako je grožđe rodilo prošle godine jer za to nemaš dovoljno entuzijazma suprostaviti se djelatnici benzinske postaje u Čulincu. Svakaj !

  • zekomrkva101 12.07.2012.

    da nije mozda cuo glasove?

  • gkzone 12.07.2012.

    to je očito bolestan čovjek kojem je potrebna psihološka pomoć. no našim je institucijama jeftinije da takav šeta po vani, sve dok nekog ozbiljno ne ozlijedi. onda će se valjda netko trgnuti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare