To je to što me zanima!

Vješao je zavjese pa pao kroz prozor s trećeg kata na beton

Borovo: Muškarac se popeo na klupicu prozora, no okliznuo se i pao kroz prozor s trećeg kata, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj. Srećom život mu nije ugrožen...
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja nesreća, koja je mogla završiti i tragično, dogodila se u srijedu poslijepodne u vukovarskoj četvrti Borovo naselje. Naime, oko 17.20 sati 45-godišnji Vukovarac vješao je zavjese na balkonskom prozoru stana, koji se nalazi na trećem katu zgrade u Ulici Blage Zadre, izgubio ravnotežu i pao na pločnik.

Iako se teško ozlijedio nakon pada s desetak metara visine, doznajemo da 45-godišnji Vukovarac nije i životno ugrožen.

- Muškarac se popeo na klupicu prozora htijući objesiti zavjesu. Okliznuo se i pao na tlo ispred zgrade te se teško ozlijedio, no nije u životnoj opasnosti. Ipak, zbog prirode ozljeda i opreza, prebačen je u vukovarsku bolnicu, a kasnije odmah i u KBC Osijek gdje je i zadržan na liječenju - rekao je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

- Nemamo informacije koliko su ozljede teške - kazao je Barunčić dodajući da policija ne zna je li uzrok pada nesretnog muškarca možda bio alkohol.

- U svakom je slučaju u ovoj nesreći bilo i puno sreće jer je osoba pala na tlo ispred zgrade s visine od desetak metara - istaknuo je Barunčić. 

- Kako god bilo, 28. rujna mora slaviti kao drugi rođendan. Nadamo se svi da ozljede nisu preteške i da nakon liječenja neće imati nikakvih posljedica ni zdravstvenih problema - rekao je jedan od susjeda Ivan Klarić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pozdraviotepero 30.09.2011.

    nije se drzao prvog pravila vjesanja zavjesa :prije vjesanja zavjesa, zatvori prozor.

  • Nalla 30.09.2011.

    Eh što su ti muškarci papučari.....žensko sam ali ipak ne bi takvog, ne hvala...

  • Velečasni 1 29.09.2011.

    Ja nemam ni zavjese,ni ženu opsjednutu zavjesama,i živim u prizemlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare