To je to što me zanima!

Vještaci iz Splita: Liječnici nisu krivi za M. Maškarina

Vještaci Medicinskog fakulteta tvrde da u slučaju Maškarina nije došlo do greške liječnika nego komplikacija. Maškarin je ostao bez lijeve noge
Vidi originalni članak

Vještaci splitskog Medicinskog fakulteta su utvrdili da liječnici nisu pogriješili nego da je u slučaju Miroslava Maškarina (22) s Raba došlo do specifične komplikacije laparoskopske tehnike kojom je on operiran. Maškarin je podsjetimo u rutinskoj operaciji slijepoga crijeva ostao bez lijeve noge. Vještačenje u Splitu izvršeno je na zahtjev Općinskog suda u Rijeci, u građanskoj parnici u kojoj Maškarinova obitelj traži odštetu od 660.000 kuna. U ponedjeljak je održano ročište na kojem se braniteljica Maškarinovih, odvjetnica Ingrid Barić očitovala na vještačenje Medicinskog fakulteta u Splitu.
- Vještačenje je većim dijelom nedovoljno obrazloženo, nejasno i dijelom proturječno. Smatram da je nužno pozvati vještake da svjedoče i podrobnije obrazlože dijelove nalaza - rekla je Barić. Sutkinja je donijela rješenje da se vještaci moraju u roku od 15 dana pismeno očitovati na primjedbe tužitelja i zakazala raspravu za 12. siječnja. Tada će vještaci i usmeno saslušavati na ročištu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marisol 09.11.2009.

    jadan decko, a ovi pokvarenjaci bi trebali u zatvor,nece sigurno struka protiv struke,sramota!vise me nista ne moze iznenaditi u nasoj drzavi!!!

  • dusansk 09.11.2009.

    Jok, moj ćaća je kriv !!! Majku vam....

  • crnilabud 09.11.2009.

    ispada dasi je sam odrezal nogu,e jebiga!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare