To je to što me zanima!

Vjetar joj je 'ubijao' frizuru, ali Holy smiješak nije silazio s lica

Zastupnici SDP-a za Europski parlament u subotu su na rivi u Šibeniku dijelili fritule i kroštule te razgovarali s okupljenim građanima. Holy je neobičnim naočalama privlačila poglede
Vidi originalni članak

Biljana Borzan, Mirela Holy, Joško Klisović i Predrag Fred Matić na šibenskoj rivi su spremno pozirali i razgovarali sa svima koji su to poželjeli. Zastupnici SDP-a za Europarlament predstavljali su svoje programe i SDP-ovu kampanju koja je krenula pod sloganom 'Ravnopravna Hrvatska'.

Obećaju da s njima u Hrvatskoj više neće biti građana drugog reda te da raditi na ravnopravnosti spolova, potrošača na tržištu itd.

Šibenčane su počastili fritulama i kroštulama te prigodnim poklonima poput magneta, privjesaka i naljepnica. Ipak, najviše pažnje privukla je Mirela Holy.

SDP-ova zastupnica privlačila je poglede svojim neobičnim naočalama, a iako joj je vjetar cijelo vrijeme kvario frizuru, osmijeh joj nije silazio s lica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • purgerica prva 20.05.2019.

    Frizuru? Mislite periku isfriziranu!

  • 20.05.2019.

    Holy bi bila idealan predstavnik Hrvatske u EU. Ona je moralna, stručna i kompetentna. Tu je i ambiciozna i sposobna Borozan, ko i Klisović. Ali, HDZ ima mlade lavove za EU. Stručni su, ambiciozni i kompetentni.

  • Gledaj grb 19.05.2019.

    nakon duže vremena stavila lovu u đep i ponovo je u centru pažnje! i ja bih se smijao da sam na njenom mjestu i to beri, sdp i orahu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare