To je to što me zanima!

Vjetar otežava situaciju: Požar kod Vodnjana gasi i kanader

Vatrogasci gase veliki požar koji je oko 17 sati zahvatio nisko raslinje i šumu nedaleko od sela Batvači kod Vodnjana. Na terenu je desetak vatrogasnih vozila
Vidi originalni članak

Vatrogasci gase veliki požar koji je oko 17 sati zahvatio nisko raslinje i šumu nedaleko od sela Batvači kod Vodnjana, javlja Regional Express.

Trenutno je na terenu desetak vatrogasnih vozila. 

U 19.05 sati gašenju požara se priključio i kanader koji trenutno nadlijeće područje zahvaćeno vatrom i gasi.

Gašenje požara dodatno otežava vjetar.

Izgorjela napuštena baraka

Osim ovog požara, na Velom Vrhu je izgorjela napuštena baraka koja je brzo ugašena, a policija je na mjestu događaja napravila očevid.

Požar na Pelješcu pod nadzorom

Požar na Pelješcu koji je planuo u četvrtak popodne progutao je 70-ak hektara borove šume. Vatrogasci su predvečer uspjeli zaustaviti njegovo širenje.

Srećom, vatra gori daleko od kuća, poviše vjeroelektrane Ponikve. Na terenu je oko 80-ak vatrogasaca, a požarište će nadzirati tijekom cijele noći.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jozabroz 09.07.2015.

    ajmo pojasnit pozar kod vodnjana,,po starom dobrom principu se svakegodine to dogodi i ubrzo se zemljiste "prenamjenjuje" i to uvjek,bar dosad sve prolazi,,btw nwznam dali da spomenem dva prezimena,iz uprave koja ima to pod svojom ingerencijom no i usput ima i firmu zaprodaju nekretnina,ko i jos nesto"usluzno" u toj domeni,,cak voditelj sluzbe zna za te i takve "nestasluke jednog djelatnika,no nikako da ga se rijesi,prvo slovo prezimena je "s" npr s kao skola..)))))

  • štorak 09.07.2015.

    na Velom Vrhu je izgorjela napuštena baraka koja je brzo ugašena »kako izgorjela a brzo ugašena«

  • koalala 09.07.2015.

    uff sva sam se najezila jos kad samo pomislim da mi je muz vatrogasac koji je upravo na tom pozaru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare