To je to što me zanima!

Vježbe za 'kolaps civilizacije': Ekstremisti podigli vojni kamp

Učimo kako ubijati. Nadamo se da nikad nećemo doći u situaciju nauditi živom biću. Ali ako se to dogodi bit ćemo spremni - govori Garijev svojim polaznicima u klubu...
Vidi originalni članak

Ruski ekstremisti uvježbavaju nacionaliste diljem Europe kako bi se znali koristiti oružjem i pripremiti za "propast civilizacije". 

Za tu svrhu podignuli su kamp u blizini St. Petersburga, a kroz njega su navodno prošli i Viktor Melin i Anton Thulin, Šveđani koji su pokušali raznijeti kamp za azilante u Gothenburgu i zbog toga završili u zatvoru. Tečaj nosi naziv "Partizan" i traje šest tjedana.

Vjeruje se kako je upravo obuka u tom kampu bila glavni krivac za njihovu radikalizaciju. I u presudi stoji kako su uoči napada prošli vojnu obuku na području Rusije. 

Kako piše Daily Beast, a prenose svjetski mediji, u obuci se koriste kalašnjikovi i pištolji i to s pravom municijom. 

Denis Garijev, bivši vojnik i student povijesti koji vodi kamp, kaže da im puno ljudi dolazi iz drugih zemalja. 

- Mi smo otvoreni za sve, poručuje Denis i dodaje:

- Učimo kako ubijati. Nadamo se da nikad nećemo doći u situaciju nauditi živom biću. Ali ako se to dogodi bit ćemo spremni - govori Garijev svojim polaznicima u klubu.
 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • crazy mind 08.08.2017.

    ma zamisli"ruski nacionalisti". kak se zovu oni kaj to rade po americi? valjda"americki domoljubi" jer ni g.vno u americi nije g.vno nego kolac. :-)

  • Dalibor0704 06.08.2017.

    A da li ste uložili makar minutu na spremanje potrebne opreme za preživljavanje, knjige radi znanja i slično? Ili vam je najvažnije da znate pucati?

  • IvanCindric_1 05.08.2017.

    U ovom pisanju nije bilo rijeci o amerikancima... mislim da vi rusofili pokusavate opravdati rusku bandu

Komentiraj...
Vidi sve komentare