To je to što me zanima!

Vlada: Bianca Matković ne zna još kolika joj je plaća

ISTI POSAO KAO U MVPEI-ju: Iz Vlade su kazali kako ministrica bez portfelja, Bianca Matković radi isti posao koji je obavljala i kao državna tajnica
Vidi originalni članak

Vi ste u članku iznijeli niz tendencioznih poluistina. Ministrica Bianca Matković, kao prvo, radi isto što je radila kao državna tajnica u MVPEI-ju. Ona koordinira sve aktivnosti oko pridruživanja Hrvatske EU. Osim toga, organizira konferencije i skupove na državnoj razini. Primjerice, sada za Ministarstvo zaštite okoliša organizira veliku konferenciju na europskoj razini koja će održati ujesen, rekao nam je  Vladin glasnogovornik Zlatko Mehun pokušavajući obrazložiti koje su sve dužnosti ministrice bez portfelja Biance Matković. U odgovoru, međutim, Mehun nije rekao ništa novo s obzirom na odgovore iz Vlade i Ministarstva vanjskih poslova koje smo dobili i objavili dan prije. Jedino je pojasnio kako je jedno od zaduženja ministrice da dovrši popis i analizu uporabe državnih vozila, čime bi trebala pomoći smanjenju troškova u krizi. Iz Vlade također nismo dobili odgovor kolika je točno plaća ministrice Matković.
- Ministrica Matković dobila je samo pola ministarske plaće za prošli mjesec i pola plaće koju je zaradila kao državna tajnica. Stoga, na žalost, ne zna još kolika joj je zapravo plaća - rekli su iz Vlade. Kao državna tajnica Matković je imala 15.300 kuna plaće, a kao ministrica ima najmanje 18.000 kuna, što je minimalna plaća ostalih ministara.




RAT NA PORTALU 24SATA OKO DIGNITETA BIANCE MATKOVIĆ
Na našem portalu, uz tekst o ministrici Blanci Matković, hvalospjeve o njoj i njezinom radu pisalo je 11 čitatelja. Međutim, svi oni na naš su se portal registrirali nakon objave teksta na internetu, samo da bi mogli komentirati. Glasnogovornica Mladeži HDZ-a tvrdi da oni to nisu organizirali.
- Ako joj netko od članova zasebno želi dati potporu, to je njegovo pravo- kaže S. Glavak.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • eurodiesel 08.02.2010.

    škrip, škrip, škrip..ah, ah, ah, ah, ahhh, ahhhhh, ohhh, oh, ohhhh....aaaaaa, jea, jea, jea....ah, ah...;))

  • sara 1987 23.08.2009.

    ima njih takvaih vise!

  • hermaed 23.08.2009.

    lopine u banana državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare