To je to što me zanima!

Vlada će DUUDI-ju dati na upravljanje nekoliko nekretnina

Među njima i vila u zagrebačkoj Visokoj ulici koja će se ponovno koristiti u protokolarne svrhe kao što je to bilo i ranije, prije nego što je bivša Milanovićeva vlada tu vilu dodijelila predsjednici
Vidi originalni članak

Vlada bi u četvrtak trebala na sjednici donijeti odluke kojima se Državnome uredu za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) na upravljanje daje nekoliko nekretnina, među njima i vila u zagrebačkoj Visokoj ulici koja će se ponovno koristiti u protokolarne svrhe kao što je to bilo i ranije, prije nego što je bivša Milanovićeva vlada tu vilu dodijelila predsjednici Republike. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bi, odlukom Vlade, na upravljanje trebala dobiti rezidenciju na Pantovčaku. Na dnevnom redu je i Vladin odgovor na SDP-ovu interpelaciju u Saboru, kojom ta stranka  predlaže da se Vladu obveže da istakne prigovor na nadležnost stalnog Arbitražnog suda u Washingtonu u postupku koji su protiv Hrvatske pokrenule banke zbog konverzije kredita u švicarskim francima. Vlada smatra da je interpelacija promašena, a predloženi zaključci nedosljedni. Na dnevnom redu je i Nacrt prijedloga zakona kojim se potvrđuje Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za financiranje Projekta restrukturiranja Hrvatskih autocesta.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vidum 12.05.2016.

    Visoka u protokolarne svrhe, a Pantovčak predsjednici. Očito je da ova vlada radi protiv predsjednice, koja je po svaku cijenu htjela u Visoku.

  • Preteznovedro 12.05.2016.

    Odlazi Oreškoviču u svoju domovinu Kanadu!!! Nisi premijer. Nismo glasali za tebe!!! Ti i tvoji ''investitori'' ste propast za Hrvatsku i građane. Nikad te neču smatrati premijerom več pohlepnikom u ranijem dogovoru sa podmitljivcima.

  • lotus_1 12.05.2016.

    Znači, ništa od selidbe u Visoku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare