To je to što me zanima!

Vlada i službeno 'šalje' gradnju Pelješkog mosta u povijest

Također, trebala bi se donijeti i odluka o zbrinjavanju škverana iz Kraljevice. Odluku o stečaju Banski dvori su izrekli prije dva mjeseca, no na tome je sve stalo
Vidi originalni članak

Na današnjoj sjednici Vlada će,  uz ostalo, raspravljati o zakonu o izmjeni i dopuni Zakona o zdravstvenoj zaštiti,  kao i o prijedlogu odluke o uvođenju dodatnih mjera za gospodarski oporavak i razvitak za korisnike kredita po Modelima A i A+. 

Vlada bi danas trebala donijeti i odluku o zbrinjavanju radnika brodogradilišta Kraljevica.  Naime, Vlada je odluku o stečaju donijela prije dva mjeseca, no do sada nije bilo informacija na koji način će se radnici zbrinuti.

Također,  Vlada će danas dati suglasnost na Sporazum o raskidu Ugovora o građenju Pelješkog mosta koji je sklopljen između Hrvatskih cesta i  Konstruktora, Viadukta i Hidroelektre niskogradnja.  Podsjetimo, umjesto mosta, gradit će se brza cesta kroz Neum.

Uz to, u Banskim dvorima će biti riječi i o godišnjem izvješću o spremnosti obrambenog sustava, provođenju kadrovske politike i ukupnom stanju u Oružanim snagama Republike Hrvatske za prošlu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • user_73657 17.05.2012.

    Most je besmislica...za nekoliko godina teleportiranje će biti svakodnevica... enerđajz...

  • dalbon 17.05.2012.

    a cemu onda potrosene pare do sad u most ispitivanje morkog dna i ko ce to vratit te bacene pare

  • borko_farkas123 17.05.2012.

    jebo vas most sad imate priliku za biznis(po Vuku)na tom mjestu iznajmljujte sandoline za prelaz preko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare