To je to što me zanima!

Vlada imenovala Tedeschija: Član Uprave državne zaklade

Imenovan je na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a dosadašnji član Mladen Pejković te je dužnosti razriješen na osobni zahtjev
Vidi originalni članak

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice imenovala Emila Tedeschija, vlasnika Atlantic grupe, novim članom Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu. 

Imenovan je na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a dosadašnji član Mladen Pejković te je dužnosti razriješen na osobni zahtjev, priopćila je Vlada.

Zakladu je 2007. osnovala Republika Hrvatska, a njeni ciljevi su prikupljanje financijskih sredstava za državne stipendije, nagrađivanje nadarenih učenika i studenata, nagrađivanje učenika i studenata za volonterski i društveno odgovaran rad, pružanje potpore projektima namijenjenim učenicima i studentima s invaliditetom, te kreiranje, provođenje i nadzor nad projektima koji unaprjeđuju životni i kulturni standard učenika i studenata, a tiču se područja prijevoza, smještaja, prehrane...

Idi na 24sata

Komentari 70

  • glumac39 30.01.2015.

    MILANOVIĆ I TAJ TEDESCHI nisu ni približno ljudi!!!Taj MILANOVIĆ treba služit narodu,a taj TEDESCHI da plati te ljude koji mu stvaraju dobit te ih ne iskorištava jer ti ljudi su koji stvaraju tu dobit!!

  • 29.01.2015.

    Fimi medija je mini medija

  • pingu1906 29.01.2015.

    MILANOVICU doci ce dan kad ces morat reci papa i odgovarati ovom narodu!!!!!!!!Pitam se koji je taj lik TEDESCHI??????Ima li taj kakvu uopce NAOBRAZBU???Jer to onaj koji placa dobro ljude,a sebi da bi zgrtao abnormalno¨???Jadna li ta glava i tvoja naobrazba!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare