To je to što me zanima!

Vlada je prije devet godina uludo potrošila 9 mil. kn?

Vlada je za uloženih 9 milijuna kuna od Norton Rosea dobila savjet da se HEP podijeli na sektore proizvodnje, distribucije, nabave i prijenosa
Vidi originalni članak

Hrvatski sabor početkom mjeseca jednoglasno se odlučio za ukidanje Zakona o privatizaciji HEP-a i time pokazao da je Vlada prije devet godina uludo potrošila devet milijuna kuna isplaćenih inozemnom konzultantu za privatizaciju. Tijekom saborskog glasanja predstavnici Ministarstva gospodarstva prešutjeli su novac utrošen na privatizaciju. Kako bi se hrvatski energetski sektor uskladio s europskim, a samim tim i Hrvatska članstvu u EU, vlada Ivice Račana je 2001. godine potpisala ugovor sa konzultantskom kućom Norton Rose. Promjena vlasničke strukture međutim više nije uvjet za ulazak u EU, a ukidanje zakona je jasna poruka kako do daljnjega neće biti privatizacije HEP-a. Vlada je za uloženih 9 milijuna kuna od Norton Rosea dobila savjet da se HEP podijeli na sektore proizvodnje, distribucije, nabave i prijenosa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_29428 26.02.2010.

    Ja mislio da samo ima lopova u HDZ-ovoj vladi, ma ko bi rekao da se to može desiti i SDP-ovoj vladi.

  • Huck 26.02.2010.

    pa, naplatit će si već oni, sve potrošene milijune od napaćenog naroda povećevanjem cijena električne energije dok god budu htjeli i mogli!

  • valdop 26.02.2010.

    da 9 milijuna a puta koliko ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare