To je to što me zanima!

Vlada o Uljaniku, ali i o smjeni Hrvoja Vojkovića

Vlada bi na sjednici u četvrtak trebala odlučiti o privatizaciji pulskog brodogradilišta Uljanik. Hrvoje Vojković također bi mogao biti tema na sastanku
Vidi originalni članak

Vlada bi tijekom četvrtka trebala odlučiti o drugom krugu privatizacije brodogradilišta Uljanik. Ministar gosopodarstva Đuro Popijač odluku o Uljaniku je odgodio jer je, kaže, htio razmotriti ponudu menadžmenta Uljanika. Uprava brodogradilišta izjavila je da nije pokazala zanimanje ili dala ponudu za kupnju. Odluku o privatizaciji svih šest brodogradilišta trebali bi donijeti do 15. velječe. Vlada bi već na sjednici u četvrtak mogla odlučiti o smjeni Hrvoja Vojkovića koji je u srijedu premijerki na raspolaganje dao svoj mandat na čelu Croatia Osiguranja. Spominju se četiri moguća imena koja bi mogla naslijediti Vojkovića, prenosi HRT. To su državni tajnik u ministarstvu financija Zdravko Marić, šef Hrvatskog fonda za privatizaciju Vedran Duvnjak, predsjednik Uprave Hrvatskih pošta Robert Jukić i članica Uprave CO Silvana Ivančić, kći državne revizorice Šime Krasić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svi_smo_doma 04.02.2010.

    Opet podobni...

  • plavi cvijet 04.02.2010.

    O Uljaniku ništa ne znam, ali predsjednik uprave se naglo samo ne smjenjuje. Zašto? Normalno bi bilo: dokazi, smjena i snošenje posljedica. Jedino ako Vlada radi kao i dosada onda će biti samo smjena pa neće biti predsjednik uprave nego član. Jedna stepenica manje.

  • crnilabud 04.02.2010.

    ...uljanik tvrd orah,,,pa daj nadjite to ebeno rješenje za najbolje brodogradilište u Rh!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare