To je to što me zanima!

Vlada odbija ponude Končara, a Brodosplit će preuzeti DIV

Danko Končar više nije u igri ni za preuzimanje riječkog brodogradilišta 3. maj, a jedina ponuda koja će biti prihvaćena na sutrašnjoj sjednici ponuda je tvrtke DIV
Vidi originalni članak

Kako doznajemo, Vlada će na sutrašnjoj sjednici i službeno odbiti ponude tvrtke Jadranska ulaganja, odnosno Danka Končara za preuzimanje brodogradilišta Kraljevica i Brodotrogir.

Danko Končar više nije u igri ni za preuzimanje riječkog brodogradilišta 3. maj, a jedina ponuda koja će biti prihvaćena na sutrašnjoj sjednici ponuda je tvrtke DIV koja bi trebala preuzeti Brodosplit, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zelot 21.03.2012.

    Ima na Indexu: "Prema najavama, sutra bi Vlada trebala prepustiti splitski škver samoborskom DIV-u. Zvuči nevjerojatno, jer protiv Tomislava Debeljaka, šefa Uprave DIV-a, vodi se kazneni postupak za varanje države i štetu u državnoj blagajni od ne baš zanemarivih tri milijuna kuna!" Hahaha!

  • yox1 21.03.2012.

    svi pljuju po kupcima,tipicno balkanski,a to sto rade u tolim minusima (radi se o milijardama kuna) je ok.skver bi otisao sigurno u stecaj da ih neko nije preuzeo,uostalom pa tamo radi tolko ljudi nepotrebnih,rodaci od ovog i onog,pa krade se roba itd.. i sad kad ce,nadamo se,bit neki red odma je narod nezadovoljan..

  • kantrida 21.03.2012.

    sve ovakve neozbiljne osobe drzava bi trebala sankcionirati. brodogradnja i brodogradilista su nesto posebno u hrv i dio su tradicije i nesmije se dozvolit da se od njihove prodaje stvara predstava jer nitko ozbiljan nece htjet biti dio tog igrokaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare