To je to što me zanima!

Vlada se očitovala na zahtjev DORH-a: 'To je povjerljivo...'

Na sjednici je Vlada utvrdila stajališta za sastanke Europskoga vijeća 17. te 18. listopada; riječ je o pregovaračkim pozicijama, koje se također ne objavljuju...
Vidi originalni članak

Na zatvorenom dijelu sjednice održane u srijedu, Vlada je usvojila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih i strukturnih fondova te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018. godinu, priopćeno je iz Vlade.

Zbog odlaska na novu dužnost, razriješen je dosadašnji ovlašteni predstavnik Republike Hrvatske u Zajedničkom odboru za sukcesiju diplomatsko-konzularne imovine bivše SFRJ mr. sc. Amir Muharemi. Novim ovlaštenim predstavnikom u tom Zajedničkom odboru, imenovan je Petar Uzorinac, stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću.

Vlada je razriješila dosadašnjega člana Upravnoga vijeća Hrvatskog registra brodova Joška Nikolića i za novoga člana imenovala Sinišu Orlića, kao predstavnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Vlada se očitovala na zahtjev Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, a Služba za odnose s javnošću napominje da je ta točka označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te se ne može objaviti.

Na sjednici je Vlada utvrdila stajališta za sastanke Europskoga vijeća 17. te 18. listopada; riječ je o pregovaračkim pozicijama, koje se također ne objavljuju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • škver 18.10.2018.

    Smiren ,obrazovan gospodin ! Konačno premijer dostojan toga mjesta. Tečan francuski ,engleski... A da ga zamjene oni sa 8 . osnovne?

  • ilmare 18.10.2018.

    A tko jamči za usve odluke Ylade ?MI ! Jer za sve odluke koje Vlada donese i greške koje napravi PLAĆAMO mi, a ne smijemo znati ? Ma,vidi bogati !

  • Hiroo_Onoda 18.10.2018.

    Lopovluk je javan, a lopovi su pod "povjerljivo".

Komentiraj...
Vidi sve komentare