To je to što me zanima!

'Vladimir Putin je gay, afera s gimnastičarkom je izmišljena'

U novoj biografiji ruski predsjednik prikazan je kao traumatizirani muškarac koji više voli životinje nego ljude pa bježi u prirodu kako bi mogao vrijeme provoditi s psima
Vidi originalni članak

Nova biografija Vladimira Putina ruskog predsjednika prikazuje kao traumatiziranog muškarca, te nagađa da bi možda mogao biti homoseksualac, piše Daily Mail. 

Stanislav Belkovsky, politiolog iz Moskve, u svojoj knjizi 'Putin' tvrdi kako je navodnu aferu između predsjednika i olimpijske gimnastičarke izmislio njegov tim za odnose s javnošću jer je Putin homoseksualac. 

Nije obožavatelj seksa, više voli životinje

Knjiga tvrdi i da Putin nije obožavatelj seksa, a više voli životinje nego ljude. Belkovsky je razljutio Kremlj svojom knjigom i tvrdnjama da je čelnik najveće zemlje na svijetu tek slabi sin alkoholičara. 

- Maleni Vladimir koji je praktički odrastao bez oca i bez roditeljske ljubavi bio je povučeno dijete - napisao je. 

U Jeljcinu našao zamjenskog oca, u Abramoviču brata

Tvrdi da je Putin proveo život u potrazi za zamjenskom obitelji. U Borisu Jeljcinu pronašao je zamjenskog oca, a u Romanu Abramoviču brata. 

Autor je Putina opisao kao duboko usamljenog političara koji bježi od ljudi kako bi vrijeme provodio u prirodi sa svojim psima. 

Idi na 24sata

Komentari 349

  • Renavoid 05.12.2013.

    nisam gay, nikad nisam bio s muškarcem i nije mi palo na pamet ..... ali stvarno mi nije jasno zašto toliko mrzite gey osobe ..... jeste li pritajeni pa se silom želite nametnuti kao straight osobe ili bilo koji drugi razlog .... stvarno mi nije jasno ... živite i pustite ljude živjeti ..... čemu toliko mržnje???

  • kamen sa srca 05.12.2013.

    A što ako je gay afera izmišljena,a on praši gimnastičarke sve u 16? Ima tu više scenarija :-)

  • ursuss 05.12.2013.

    Ha..ha...autor ove objave je sigurno već na skijanju u Sibiru...Putin-gay??....još samo da Casanovu proglase homoseksualcem ili Titu.....hajde dajte još kojega vjerojatno ćete nas ubjediti u svoj svjetonazor......

Komentiraj...
Vidi sve komentare