To je to što me zanima!

Vladimir Putin o uhićenju J. Assangea: To je demokracija?

Putin misli da ako se govori o demokraciji, ona mora biti potpuna. Ruski premijer objašnjava i da treba mesti pred vlastitim vratima. Tako je vratio lopticu SAD-u
Vidi originalni članak

Vladimir Putin, ruski premijer je u četvrtak pitao 'je li uhićenje Assangea demokracija?', javlja AP. Dodao je i da 'ako se govori o demokraciji, neka bude potpuna. Zašto je Assange u zatvoru? To je demokracija?' Kaže i kako treba: 'mesti ispred vlastitih vrata. Vraćam lopticu našim američkim kolegama'. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • labelwriter 14.12.2010.

    ovo nista nije dobro, bice tu jos svega !!

  • be yourself 11.12.2010.

    Američka demokracija je lažna kao i onaj crni klaun kojeg su postavili da bi zamazao oči ljudima da ima demokracije u Americi. Nije ni u Rusiji demokracija ali nije bome ni u Americi ali običnom narodu ne treba demokracija jer ona ne postoji nego im treba kruha a toga sve više ima u Kini koja nema nikakvu demoraciju jer je to lažno smeće.

  • grasi 10.12.2010.

    Vidim da malo ljudi u forumu znaju kakav DIKTATOR Putin ustvari je! On gazi Demokraciju čime stigne.Putin je drugi STALJIN! Kako to da ruski narod gladuje a Moskva ima najviše miljardera i milionera u svijetu?Razmislite malo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare