To je to što me zanima!

Vladimir Šeks: Odmah mi je bilo jasno da SDP nešto 'mulja'

Čim su se počeli pozivati na iznenadne bolesti i hospitalizacije, a tajili su ime osobe koja je odgovorna za objavu izvješća, bilo je jasno da muljaju, smatra Šeks
Vidi originalni članak

Neka SDP izvoli poštovati zakon jer ne mogu jedna pravila vrijediti za njih, a druga za ostale stranke. Neugodno sam iznenađen i ova situacija još jednom otkriva karakter SDP-a. HDZ je prošao katarzu, ali druge stranke nisu. Kako se uopće usuđuju i kako su se usuđivali prigovarati drugim strankama i drugim Vladama, rekao je za Večernji list predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući SDP-ovo kašnjenje s objavom godišnjeg financijskog izvješća. Dodao je kako očekuje da oporba riješi i aferu sa zemljištima s kojom se povezan ministar turizma Veljko Ostojić. 

Potpredsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav Vladimir Šeks, kazao je kako mu je odmah bilo jasno da SDP mulja. 

- Čim su se počeli pozivati na iznenadne bolesti i hospitalizacije, a tajili su ime osobe koja je odgovorna za objavu izvješća, bilo je jasno da muljaju. Mogli su priznati da su zakasnili - rekao je Vladimir Šeks.

Dragutin Lesar iz Hrvatskih laburista smatra kako je 'žalosno i jadno da vladajuća stranka nije u stanju voditi brigu o svojim financijama'.

- Ali zato prema građanima i poduzetnicima rigorozno i besprijekorno primjenjuju zakon kada je riječ o ovrhama i blokadama. Prvo neka SDP pomete u svom dvorištu, a ovakve situacije samo priču vraćaju na onu staru “svi su oni isti” - rekao je Dragutin Lesar.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Roozha 06.03.2013.

    Pravi se nasao pricati o zemljistima.. kad su se njegova istrazivala i trebala biti prikazana u Latinici, HRT ukinuo emisiju.. srecom, da se naci na youtube-u snimka kog zanima

  • picuskin 06.03.2013.

    Taj još nije ni izašao iz muljavele.Zanimljivo je koliko je guzica morao promjeniti da ostane u stranci

  • mik 06.03.2013.

    Nemoj samo ti o muljanju, majke ti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare