To je to što me zanima!

Vladimir Šelebaj i Dijana Čuljak osuđeni su na godinu zatvora...

Čuljak i Šelebaj moraju vratiti i protupravno stečenu imovinsku korist. U Šelebajevom slučaju to je 4,5 milijuna kuna, a u slučaju Dijane Čuljak 1,6 milijuna kuna....
Vidi originalni članak

Petero optuženih u aferi Core Media danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđeno. Vladimir Šelebaj osuđen je na djelomičnu uvjetnu kaznu od 2 godine i 3 mjeseca zatvora, a od dosuđene mu kazne godinu dana ide u zatvor, dok mu se ostatak mijenja uvjetnom kaznom uz rok kušnje od 3 godine. 

Njegova bivša supruga Dijana Čuljak također je osuđena na djelomičnu uvjetnu kaznu, a u njezinom slučaju to je 2 godine i 5 mjeseci zatvora. Od dosuđene kazne godinu dana ide u zatvor dok joj se ostatak kazne mijenja uvjetom uz rok kušnje od 3 godine, javlja Večernji list.

Vlado Bučan osuđen je uvjetno na godinu dana uz roku kušnje na tri godine, Igor Šumaković dobio je 6 mjeseci zatvora koji mu se mijenjaju za rad za opće dobro, dok je Tonček Mandić osuđen na 8 mjeseci zatvora koji mu se mijenjanju za rad opće dobro.  

Čuljak i Šelebaj moraju vratiti i protupravno stečenu imovinsku korist. U Šelebajevom slučaju to je 4,5 milijuna kuna, a u slučaju Dijane Čuljak 1,6 milijuna kuna. 
 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • brocker 22.10.2017.

    podhitno treba otvoriti goli otok,u ovoj državi bez toga nikad neće biti reda,naravno prvo tamo poslati časne suce da pripreme apartmane..

  • projekt_venus 21.10.2017.

    Hercegovka mora u zatvor?! Kako je to moguće? Zar su je se rođaci u svim državnim institucijama odrekli?

  • Burdus_1 21.10.2017.

    godinica...da je toliko love maznuo cvitanov sticenik iz indexa ne bi ni krupire cistio...kao sto ih ne citi ni za puno vecu lovu...ali te udbasko-jugofasisticko-cetnicke zavrzlame nisu za javnost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare