To je to što me zanima!

Vladinim avionom u Osijek na putu do privatne fešte?

Ivo Sanader, Luka Bebić i Božo Biškupić otišli su na put u Vukovar. Sletjeli su u Osijek i nastavili službenim autom. Let građane stoji oko 23.000 kn
Vidi originalni članak

Premijer Ivo Sanader, predsjednik Sabora Luka Bebić i ministar kulture Božo Biškupić nakon sabora HDZ-a u subotu sjeli su u Vladin zrakoplov i uputili se u Vukovar. Sletjeli su u osječku zračnu luku, iz koje su se službenim automobilima uputili u Vukovar.
- Riječ je o neslužbenom posjetu. Vladin zrakoplov često se koristi kako bi dužnosnici na efikasan način obavili planirane aktivnosti - rekao je glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun, koji ističe da u tome nema ništa sporno. Kaže i kako je sabor HDZ-a završio u 17 sati te da je premijer u Vukovaru u 19 sati imao zakazane obveze. U tamošnjem hotelu Lav Sanader je slavio ponovni izbor za šefa HDZ-a, a Biškupić 70. rođendan. Premijer je s ministrom regionalnog razvoja Čobankovićem, saborskim zastupnikom Mlinarićem i vukovarskom gradonačelnicom Buljan razgovarao o razvojim projektima. Iako bilježe svaki premijerov korak, ovaj put na službenim stranicama Vlade nije zabilježen.
Procjena je stručnjaka kako su put od Zagreba do Osijeka porezni obveznici platili najmanje 23.000 kuna. Tamo je moralo stići osiguranje i službeni premijerov automobil. Put od Osijeka do Vukovara stajao je nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lažno ime 04.05.2008.

    Ovce su im dali svoj glas, zašto ne??? Trošenje i luksuz, zatim moć, vrijednost, sve su to interesi komunističke partije hdz.

  • gljivaludara 02.05.2008.

    gadi mi se taj sanader. Neka 24 objavi clanak kako gradani mogu smjeniti izabrane politicare.

  • rossifumi 02.05.2008.

    A ti narode glupavi šuti i dopuštaj ovakva preseravanja. Sanadera očito uopće ne brine koliko košta danas benzin. A vrlo vjerojatno mu taj zrakomlat ne ide na solarni pogon. I sve se bojim da npr. njemačka kancelarka za relaciju od 300km pali avion koji pripada narodu. Tako nam i treba. Idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare