To je to što me zanima!

Vladinim zrakoplovom prevezli srce za pacijenta iz Dubrave

Vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce je prevezeno do KB Dubrava, priopćili su iz MUP-a RH...
Vidi originalni članak

Zrakoplovom hrvatske Vlade u subotu je obavljen hitan medicinski prijevoz iz Zagreba u Graz i natrag, srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u Kliničkoj bolnici (KB) Dubrava, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Operativni centar civilne zaštite u Ravnateljstvu civilne zaštite zaprimio je danas u 11,37 sati zahtjev koordinatora za transplantaciju iz Ministarstva zdravstva za hitnim medicinskim prijevozom iz Zagreba u Graz i natrag, za potrebe prijevoza organa srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u KB Dubrava.

Zrakoplov Vlade Republike Hrvatske je s liječničkim timom poletio iz Zagreba u 13,30 sati, a u Zračnu luku Zagreb sletio je u 17,40 sati.

Vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce je prevezeno do KB Dubrava, priopćili su iz MUP-a RH.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • _Varešak_ 16.06.2019.

    Vladinim zrakoplovom,valjda narodnim zrakoplovom koji koristi samo vlada.

  • 16.06.2019.

    Uspješan oporavak osobi koja je dobila priliku da živi..

  • fallout2 16.06.2019.

    kad nemaju civilnu službu i avione za tu namjenu...tako je i u afričkim zemljama pa se političari i generalisimusi pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare