To je to što me zanima!

Vlahušić: Dubrovčani putuju autocestom 50 posto jeftinije

Druga novost je uvođenje tzv. "Obiteljskog automobila". Dosad je subvenciju mogao ostvariti samo vlasnik auta, a sada će je moći koristiti i član uže obitelji
Vidi originalni članak

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u petak je najavio da svi Dubrovčani koji putuju autocestom u Split, Zadar, Šibenik i Rijeku od danas mogu ostvariti 50 posto popusta na cijenu cestarine. Riječ je, naime, o jednom dijelu proširenja već postojećeg programa subvencija cestarina za Zagreb, kojeg provodi Grad Dubrovnik, pojasnio je Vlahušić. 

Druga novost je uvođenje tzv. "Obiteljskog automobila". Dosad je subvenciju mogao ostvariti samo vlasnik automobila, a sada će je moći koristiti i član uže obitelji vlasnika, bračni ili izvanbračni drug

Vlahušić je rekao kako će nastojati subvenciju prošiti na sve izlaze u Hrvatskoj, te je najavio da Grad već iduće godine namjerava uvesti subvencije za autobuse za studente četiri puta godišnje. 

- Bez obzira gdje studiraju Grad Dubrovnik će im subvencionirati 50 posto cijene karte, a pripremamo i novu mjeru sponzoriranja sportaša tako da im sufinanciramo pola iznosa za sve troškove - najavio je Vlahušić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • ludom 08.11.2014.

    Ovaj lik niti vlastitog sina nije znao odgojiti, a tu nešto trkelja.

  • Caffe-bar Gemini 08.11.2014.

    Meni je to sve malo čudno i nelogično. Očito Dubrovnik koristi rupe u birokratiziranoj regulativi RH.

  • 07.11.2014.

    A zato traži da se digne cijena ulaznice za zidine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare