To je to što me zanima!

Vlak gurao auto s vozačem 30 metara po tračnicama

Prema neslužbenim informacijama, muškarac (33) se Opelom nije zaustavio na pružnom prijelazu. Na sreću, bio je sam u automobilu
Vidi originalni članak

Začuo sam stravičan udarac i potrčao prema pružnom prijelazu u blizini kuće. Vlak je nosio automobil 30-ak metara, a škripanje kočnica, struganje lima i pucanje stakla bilo je grozno za slušati. Ubrzo je došla Hitna i izvukli su vozača posve krvavog, ali pri svijesti, ispričao je naš čitatelj M.P. (35) iz Gradišta, koji je oko 15.30 fotografirao oko kuće. Prema neslužbenim informacijama, muškarac (33) se Opelom nije zaustavio na pružnom prijelazu. Na sreću, bio je sam u automobilu jer je suvozačeva strana potpuno uništena. Vlak koji je na njega naletio vozio je na relaciji Vinkovci - Županja.
Prema riječima našeg čitatelja, županjska Hitna pomoć prevezla je nesretnog vozača u bolnicu zbog teških ozlijeda. M.P. je dodao da s tog pružnog prijelaza pamti mnogobrojne nesreće, a rampa se tek radi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • narval 27.01.2008.

    @Berija-to je lokalni vlak koji ne vozi brže od 70 km/h,a vozač auta nije niti mogao projuriti jer se tu nalazi vrlo oštar zavoj.

  • berija 27.01.2008.

    Opet se pišu gluposti! Ovo nije pružni prijelaz nego željezničko-cestovni prijelaz ( čitaj Zakona). Neka novinari ubuduće traže mišljenje svojih lektora. Nije Astra nego Calibra, 2.0. I. Iz zaustavnog puta vlaka i guranja auta od 30 metara vidi se da brzina vlaka nije bila velika oko 30-40 km/h.Što mislite da je naletio auto pred vlak brzine 160 km/h gdje je zaustavni put 1500 metara, što bi ostalo od čovjeka i auta?Činjenica je da je ovaj želj.-cestovni prijelaz u fazi osiguranja SS uređajem. Bivša vlada uputila je nacionalni program održavanje i izgradnje želj. infrastrukture u Hrvatskoj gdje je predviđeno osiguranje uređajima najvećeg broja želj.-cestovnih prijelaza. Podržimo taj program. Želim kratak i uspješan oporavak vozaču.

  • sinke 26.01.2008.

    vrlo važno koja marka opela, vozilo je stara raga a vozač budala i glupan

Komentiraj...
Vidi sve komentare