To je to što me zanima!

Vozačica auta u naletu vlaka prošla s tek lakšim ozljedama

Vozačica koja je bila sama u autu imala je sreće u nesreći jer je vlak na njezin auto naletio dok je tek kretao s obližnje postaje, a udario ju je u desnu stranu vozila
Vidi originalni članak

Vozačica (49) Audija imala je veliku dozu sreće jer je prošla samo s lakim ozljedama nakon što je oko 15.30 sati u ponedjeljak autom podletjela pod vlak na povratku u Kozarevac iz Kloštra Podravskog. 

Putnički vlak joj je dolazio s desne strane iz željezničkog kolodvora u Kloštru i najvjerojatnije još nije postigao punu brzinu jer je od nezaštićenog prijelaza ceste preko pruge par stotina metara. U autu je bila sama, a vlak ju je udario u prednji dio s desne strane i odbacio u kanal. Osobni automobil potpuno je razbijen u nesreći. 

To je jedan od prijelaza koji nema brklju, već je označen prometnom signalizacijom koja traži i obvezno zaustavljanje, ali upravo oni koji taj prijelaz najčešće koriste to zanemaruju.

Podsjećamo da se upravo na tom prijelazu prije nepune dvije godine dogodila nesreća u kojoj je jedna žena poginula dok su dvije ozlijeđene kad ih je putnički val „pokupio“ prilikom prijelaza pruge.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gabrijela_123 24.08.2018.

    Nee znam na temeelju cega ste zakljucili da zena nije pogledala lijevo ni desno.Bolje ne kometirajte ovakve gluposti zato sto ne znate cijelu pricu i najlakse je tu pisati i praviti se "pametan".Ako ne znate sto se stvarno dogodilo bolje i ne komentirajte

  • toby 20.08.2018.

    Babe babe. Ne može se po mobitelu prčkat i preko pruge vozit

  • Danchibald 20.08.2018.

    i nije nezasticeni prijelaz jer svaki ima znak STOP i Andrijin kriz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare