Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vozačica auta u naletu vlaka prošla s tek lakšim ozljedama

Vozačica koja je bila sama u autu imala je sreće u nesreći jer je vlak na njezin auto naletio dok je tek kretao s obližnje postaje, a udario ju je u desnu stranu vozila

Foto: Željko Rukavina/24sata
36 komentara

Vozačica (49) Audija imala je veliku dozu sreće jer je prošla samo s lakim ozljedama nakon što je oko 15.30 sati u ponedjeljak autom podletjela pod vlak na povratku u Kozarevac iz Kloštra Podravskog. 

Putnički vlak joj je dolazio s desne strane iz željezničkog kolodvora u Kloštru i najvjerojatnije još nije postigao punu brzinu jer je od nezaštićenog prijelaza ceste preko pruge par stotina metara. U autu je bila sama, a vlak ju je udario u prednji dio s desne strane i odbacio u kanal. Osobni automobil potpuno je razbijen u nesreći. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

To je jedan od prijelaza koji nema brklju, već je označen prometnom signalizacijom koja traži i obvezno zaustavljanje, ali upravo oni koji taj prijelaz najčešće koriste to zanemaruju.

Podsjećamo da se upravo na tom prijelazu prije nepune dvije godine dogodila nesreća u kojoj je jedna žena poginula dok su dvije ozlijeđene kad ih je putnički val „pokupio“ prilikom prijelaza pruge.

Foto: epodravina.hr

Možda vas zanima i ovo:
Message