To je to što me zanima!

Vlak ostao bez struje na 15 m od tla, ljude spuštali dizalicom

Sidney: Oko 80 putnika tri sata je čekalo spašavanje, a u vlaku je bilo oko 40° C. Neki putnici su se žalili zbog dehidracije i slabosti, ali nitko nije teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Spasioci su u australskom Sydneyju u ponedjeljak spašavali putnike iz gradskog vlaka, koji je stao nasred pruge zbog nestanka struje. Putnike su spašavali dizalicom jer se vlak zaustavio na dijelu pruge koji je na visini oko 15 metara od tla. Izvukli su oko 80 ljudi. Neki putnici su se žalili zbog dehidracije i slabosti, ali nitko srećom nije teže ozlijeđen. 

Liječnik koji je otišao na mjesto gdje se vlak zaustavio rekao je kako je u vlaku bilo oko 40 Celzijevih stupnjeva prije nego što su otvorili vrata. Svjedoci su ispričali za ABC kako su neki putnici ostali pribrani, dok su neki počeli i paničariti.

- Pitali smo se što je bilo, a nakon nekoliko minuta su nas došli izvijestiti kako je nestalo struje te je vlak zato i stao. U vlaku smo bili zaglavljeni tri sata i nakon nekog vremena je postao nepodnošljivo vruće. Srećom, sve je dobro završilo - rekla je Molly Trounson (14), djevojčica koja je bila u vlaku. Dodala je kako su ljudi bili nervozni jer su kasnili na sve dogovore, ali srećom nitko nije stradao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dario1 24.09.2012.

    Koliko je tek bilo znoja......

  • tomislav26 24.09.2012.

    Koji zez....a da je vlak još bio u plamenu....nije baš idealno za nać se tamo koliko god trubili da je sigurno i brže...

  • miss_sunshine 24.09.2012.

    Ne bih voljela zapet tamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare