To je to što me zanima!

Vlak s darovima za nasljednika Kim Jong-Ila izletio iz tračnica

Budući sjevernokorejski čelnik Kim Jong-Un ostao je bez poklona nakon što je vlak prepun televizora i satova iskočio iz tračnica na dijelu pruge kraj granice s Kinom
Vidi originalni članak

Vlak s rođendanskim poklonima za budućega sjevernokorejskog čelnika Kima Jong-Una iskočio je iz tračnica još 11. prosinca. Među darovima su bili televizori i satovi. Izvor iz sjevernokorejske tajne službe je rekao kako su tračnice na dijelu pruge kraj granice s Kinom jako stare. Međutim, veličina štete i vrijeme upućuje kako je možda riječ o sabotaži. Otac mu je ove godine dodijelio nekoliko ključnih dužnosti u vojsci i vladi. Vjeruju kako je to znak da će on naslijediti oca.

O Kim Jong-Unu vrlo malo se zna. Rodio se 1983. ili 1984. godine, vjerojatno osmog siječnja. Majka Ko Yong Hi, plesačica i treća supruga Kim Jong-Ila, umrla je prije šest godina od raka dojke. Školovao se u međunarodnoj školi u Bernu pod lažnim imenom. Švicarski mediji pisali su kako je prekinuo školovanje s 15 godina i nije dobio svjedodžbu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • snaša s mudima 27.12.2010.

    Kod nas bi dobil svjedodžbu, a mogel je postat i vođa HDZ-a ! Jerbo u HDZ-u takvi najbolje prolaze. Oženil bi Jacu Plačipi*ćku i svi bi živjeli sretno u remetincu !

  • marin.0202 27.12.2010.

    Ludjake kao sto je on i njegov otac na celu te fasisticke karamile bog ne nagradjuje.Jos malo pa i tim ljudima ce doci kraj tim mukama i torturama tog ludjackog rezima.

  • Prva Proleterska_1 27.12.2010.

    Sa 15 g mogao je dobiti svjedoćbu jedino o stepenu svoje glupoče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare