To je to što me zanima!

Vlak smrskao Ford, mladići sami izašli iz automobila

Očevici nisu mogli vjerovati: Iz auta kojeg je vlak uništio do neprepoznatljivosti izašao je vozač. Potom je navodno pomagao suvozaču da izađe
Vidi originalni članak

Mladići D.K. (19) i N.M. (23) vraćali su se u utorak oko 16.45 s posla u Desincu kraj Jastrebarskog. Na njihov Ford Escort je na pružnom prijelazu Desinec naletio teretni vlak s desetak vagona koji je vozio iz Rijeke za Zagreb. Navodno nisu od sunca vidjeli upaljenu svjetlosnu signalizaciju. Vlak je samljeo automobil do neprepoznatljivosti i odbacio ga na HŽ-ovu kućicu pružnog prijelaza toliko silinom da je vozilo pomaknulo kućicu iz njezina ležišta. Očevici kažu kako je vozač D.K. sam izašao iz uništenog automobila, a neslužbeno doznajemo da je i suvozač uz pomoć okupljenih uspio izaći prije dolaska Hitne pomoći.
- Odmah sam otišao u KB Sestara milosrdnica vidjeti brata. U potpunom je šoku. Pitao sam ga što je bilo, no nije mi znao ništa reći. Samo je pitao kako je kolega kojeg je vozio, ništa drugo ga nije zanimalo. Samo je istegnuo vrat. Već hoda pa je izašao na bolnički hodnik gdje smo ga čekali. Suvozač je nešto teže ozlijeđen, mislim da ima ozljedu zdjelice, no i on je živ. Pravo je čudo što su živi, stvarno su dobro prošli - rekao nam je brat D.K.-a. Očevid je trajao dva sata, a tek potom su vlakovi počeli voziti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_36608 22.05.2009.

    dozvati1 i tajna1: malo da se obratim na vase komentare... tu sada pisete neke gluposti, da je netko od vasih tako nastradao nebi takve gluposti pisali... budite sretni da su decki zivi... i nije im sada lako....moji frendovi su to... hvala Bože sto su živi....

  • stone_1986 20.05.2009.

    oni su imali sreće

  • ivy77 20.05.2009.

    Strašno kakvih se kometara ovdje nađe, hvala dragom Bogu da je sačuvao dva mlada života, a svi vi pamteni sa negativnim stavom, može vas sram biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare