To je to što me zanima!

Vlasnica 'Torte i to': Susjed je objavio sliku i prijavili su nas

Martinu Živković, vlasnicu tvrtke Torte i to, netko je anonimno prijavio zbog toga što je zasadila cvijeće na kazeti drveta u Preradovićevoj ulici ispred broja 14
Vidi originalni članak

Vlasnica tvrtke Torte i to Martina Živković dobila je od zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje poziv na očitovanje na prijavu zato što je posadila cvijeće na javnoj zelenoj površini u Zagrebu.

Kako stoji u pozivu, netko ju je anonimno prijavio uz fotografiju s Facebooka na kojoj je navedeno da s Borisom Novkovićem sadi cvijeće na kazeti drveta u Preradovićevoj ulici ispred broja 14. O njenoj lijepoj akciji prvi su pisali Diva i Večernji list

- Boris mi je susjed i nakon potresa je došao na ideju da zasadimo cvijeće. On je kopao gnojivo, sadio tu zemlju, ja sam kupila cvijeće. Htjeli smo napraviti nešto kreativno  - izjavila je Živković.

O tome je progovorila i za 24 sata. Pogledajte cijeli intervju:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • ZekoPeko_2 16.05.2020.

    Gledajući profil komunalnog redara na FB, može se jedino zaključiti da je gospođa koja posadila cvijeće, "nepodobna" po njegovom svjetonazoru. Drugog objašnjenja nema za ovakav debilizam.

  • Miške 14.05.2020.

    "Tamo Dunav, ovde cvet, alaj je lep ovaj svet." Trebala je reći da je cvijeće posadila u znak proslave Tuđmanova rođendana. I rođeni bi ga još i zalijevali a gdja Živković bi završila kao saborska zastupnica "Sabor i to".

  • Old Kresoje 14.05.2020.

    Trebala je posaditi biljke mesoždreke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare