To je to što me zanima!

Izgorio auto obitelji u Zagrebu: 'Samo nam je još ovo trebalo'

Još smo u šoku od potresa, a sad i ovo. Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce, rekla je majka vlasnice automobila. Auto koji je izgorio je Peugeot, 10 mjeseci star.
Vidi originalni članak

Ne vjerujem da je netko ovo namjerno napravio. Stanar mi kaže da je vidio da je vatra krenula od haube. Ma, ovo je zadnja stvar koja nam je trebala, rekla nam je Štefanija Deković, majka vlasnice automobila.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatra uništila auto na Srebrnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još smo u šoku od potresa, a sad i ovo. Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce, dodala je  žena. Auto koji je izgorio je Peugeot, koji je praktički nov, 10 mjeseci star.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Obitelj kojoj je izgorio auto prije 12 godina doživjela je veliku tragediju. Nika Deković (17) ubijena je na zagrebačkom Srebrnjaku 6. listopada 2008. godine. Iz pištolja, kojeg mu je policija trebala oduzeti, ubio ju je zaštitar Andrija Jauk (25). Nakon što je ubio Niku, pucao je sebi u glavu i naknadno preminuo u bolnici.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • w 124 23.05.2020.

    Da nije i to uzorna obitelj.....

  • Hiroo_Onoda 22.05.2020.

    Nisu se vatrogasci baš žurili. Valjda zato jer se ionako nije imalo što spasiti. Požar se srećom nije prenio na neki drugi auto pa je trebalo samo olupinu ohladiti. U svakom slučaju 10 mjeseci star Peugeot ne plane samo tako sam od sebe.

  • nori 🖖 22.05.2020.

    Jauk? Zaštićeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare