Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Izgorio auto obitelji u Zagrebu: 'Samo nam je još ovo trebalo'

Još smo u šoku od potresa, a sad i ovo. Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce, rekla je majka vlasnice automobila. Auto koji je izgorio je Peugeot, 10 mjeseci star.

65 komentara

Ne vjerujem da je netko ovo namjerno napravio. Stanar mi kaže da je vidio da je vatra krenula od haube. Ma, ovo je zadnja stvar koja nam je trebala, rekla nam je Štefanija Deković, majka vlasnice automobila.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatra uništila auto na Srebrnjaku

Još smo u šoku od potresa, a sad i ovo. Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce, dodala je  žena. Auto koji je izgorio je Peugeot, koji je praktički nov, 10 mjeseci star.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

Obitelj kojoj je izgorio auto prije 12 godina doživjela je veliku tragediju. Nika Deković (17) ubijena je na zagrebačkom Srebrnjaku 6. listopada 2008. godine. Iz pištolja, kojeg mu je policija trebala oduzeti, ubio ju je zaštitar Andrija Jauk (25). Nakon što je ubio Niku, pucao je sebi u glavu i naknadno preminuo u bolnici.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message