To je to što me zanima!

Vlasnici jurilica tulumarili do 2 ujutro, susjedi zvali policiju, iz kluba kažu: Imali smo dozvolu

Zoran Maržić, vlasnik Lido Beach bara u Opatiji, za Novi list je rekao da je i sam bio na noćnom druženju s vlasnicima jurilica te da su imali dozvolu za rad do dva sata ujutro, zbog čega su mještani zvali i policiju
Vidi originalni članak

Sudionici Onelife relija skupocjenih automobila u Opatiji su na kupalištu Lido i u beach baru imali tulum koji je trajao do dva sata iza ponoći, a zbog čega su mještani nazvali policijsku postaju u Opatiji. 

Jedan od njih poslao je pismo Novom listu u kojem navodi da su od policije tražili da im pojasne nepoštovanje epidemioloških mjera te tvrdi da su im iz policije rekli da će podnijeti prijavu inspektoratu, a da su u klubu nastavili s radom.

Zoran Maržić, vlasnik Lido Beach bara, za Novi list je rekao da je i sam bio na noćnom druženju s vlasnicima jurilica te da su imali dozvolu za rad do dva sata ujutro. 

- Odnosno, naši gosti, uglavnom stranci, vlasnici ekskluzivnih pedesetak sportskih automobila, čija je ukupna vrijednost bila oko 20 milijuna eura, kod nas su boravili od 22 do 2 sata - rekao je Maržić i dodao da je ovo bio prvi i vjerojatno zadnji događaj na ovoj razini u Opatiji te da je atmosfera bila odlična.

Promotor Onelife relija Vedran Babić također je bio na okupljanju u beach baru te rekao da su samo bili posrednici u organizaciji i da misli da su ispoštovane sve epidemiološke mjere. Kaže da je na prostoru kupališta na otvorenom i zatvorenom bilo manje od sto ljudi i da su se mjere mogle poštovati. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • nesminrec 26.08.2020.

    Opatija-"turisticka meka".Sanatorij za penzice,propala i umrla.

  • Bumsy 26.08.2020.

    ubacite u google...OneLife Rally..i pogledajte, sto se krije iza te ilegalne utrke

  • Bumsy 26.08.2020.

    novinari su zaboravili pitati da im pokazu dozvolu, tako su organizatori samo rekli, da imaju dozvolu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare