To je to što me zanima!

Vlasnicima rekao da je poplavio stan ispod njih, pa bi ih okrao

Lopov (36) "operirao" je na području zagrebačkog Medveščaka od siječnja do travnja ove godine. Onima koji bi ga pustili u stan krao je novčanike i novac. Ukupna šteta je oko 4500 kuna
Vidi originalni članak

Poplava je u stanu ispod Vas. Mogu li ući samo na trenutak zatvoriti vodu, kazao je 36-godišnjak vlasnici stana na području zagrebačkog Medveščaka koja mu je otvorila vrata. Ništa ne sumnjajući, pustila ga je u stan, a u trenutku kad nije gledala muškarac joj je ukrao novčanik.

Na taj ili sličan način, sumnja zagrebačka policija, u periodu od siječnja do travnja ove godine oštetio je osmero ljudi te počinio šest krađa i dvije prijevare. Snalažljivi lopov uvijek je imao spremnu priču kako bi stanare privolio da ga puste u svoj dom.

Tako je jednom prilikom rekao da želi iznajmiti apartman koji se iznajmljivao te tražio da ga razgleda. U jednom navratu predstavio se kao djelatnik Vodovoda, a drugima je "prodao priču" da mora provjeriti curi li im voda iz radijatora.

Plijen nije bio velik, vlasnicima ili korisnicima stanova uzimao je novčanike ili novac, a ukupna šteta je oko 4500 kuna. Neslužbeno doznajemo i da mu to nije prvi put da je u sukobu sa zakonom već je poznat policiji zbog sličnih kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zelot 31.05.2018.

    E da poznaju svoje susjede ne bi im se ovo dogodilo.

  • arman88 30.05.2018.

    Sta je ovaj po 200 kuna uzimao 😂

  • sol 30.05.2018.

    Ne isplati se biti ni lopov, nema para::::)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare