To je to što me zanima!

Vlasnik (38) uhvatio kradljivca (33) dok je izlazio kroz prozor

Oko 17.15 sati ga je zatekao vlasnik dok je izlazio kroz prozor. Pokušao ga je zaustaviti riječima, no kradljivac se nije obazirao na to, već je pobjegao
Vidi originalni članak

Varaždinski policajci sumnjiče 33-godišnjaka za tešku krađu. Sumnjiči ga se da je u četvrtak oko 16 sati došao na ograđeno dvorište kuće u izgradnji, u ulici Antuna Mihanovića u Varaždinu, a koja je vlasništvo 38-godišnjaka, te provalio u garažu. Ispremještao je razni alat, a oko 17.15 sati ga je zatekao vlasnik dok je izlazio kroz prozor. Pokušao ga je zaustaviti riječima, no kradljivac se nije obazirao na to, već je pobjegao. Vlasnik ga je potom pratio okolnim ulicama i obavijestio policiju, te su ga policajci prema telefonskim uputama vlasnika, uhitili u ulici Božene Slukan i doveli u policijsku postaju. Protiv njega policija će podnijeti kaznenu prijavu državnom odvjetništvu. 

 
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ichbin2 22.03.2019.

    ma koji nakaradni zakon u ovom našem apsurdistanu..... umjesto da ga je ovaj odalamil jednom sa kakvom daskom ili kaj god priručnim, te da za hvatanje lopova na djelu dobije pohvalu od policije, kod nas bi mogao dobiti kaznenu prijavu za premlačivanje lopova.

  • 22.03.2019.

    Nema nikakvih inicijala o kradljivcu, da nije opet Brazilac pa se štiti njegov identitet jer su oni kakti ugrožena vrsta.

  • maxim m 22.03.2019.

    dobro da ga nii motkom odvalia po leđa,bia bi kriv za fizički napad na...lopova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare