To je to što me zanima!

Vlasnik DM-a bogatstvo neće ostaviti potomcima

Götz Werner, vlasnik njemačkog lanca drogerija DM, je prebacio svoj udio u kompaniji, vrijedan milijardu eura, jednoj dobrotvornoj fondaciji
Vidi originalni članak

Götz Werner, vlasnik njemačkog lanca drogerija DM, je prebacio svoj udio u kompaniji jednoj dobrotvornoj fondaciji. Iako ima sedmero djece, oni neće imati pravo na njegovu imovinu vrijednu više od milijardu eura. Njima je osigurao najbolje školovanje jer smatra kako djeca imaju pravo na dobar start u životu, ali ne i na to da im roditelji osiguraju doživotno blagostanje. Werner je osnovao DM 1973. godine, a danas ima 2200 poslovnica širom Europe i 34.000 zaposlenih. Godišnji promet te tvrtke je oko pet milijardi eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gđa78 17.08.2010.

    Ima to i neke svoje prednosti kad te roditelj odgaja tako da postaneš od mladosti svjestan toga da se moraš u životu za sve pobrinuti sam,a ne da ti sa 30 god kuha mama i pere gaće jer ti nisi imao neke perspektive u životu i čekao si da sve tata i mama serviraju..

  • HUMI 17.08.2010.

    Zaposli mene...Nema šanse upasti tu raditi....Mogu razumiti da dio da u dobrotvorne svrhe ali ne mogu skužiti da im sve oduzme...Pa nisu valjda svi neki ludi probisvjeti pa da su ga naljutili..!!??

  • črevo 17.08.2010.

    tak treba, a ne ko tatini sinovi žužić, todorić, čermak i kajaznam ko sve ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare