To je to što me zanima!

Vlasnik Facebooka više nije podstanar, kupio si je kuću

Kuća vrijedna 7 milijuna dolara nalazi se na prostranom imanju. U njoj je pet spavaćih soba i kupanoca, kuhinja, dnevni boravak, soba za odmaranje, blagovaona
Vidi originalni članak

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg napokon ima svoj vlastiti dom. Nekoliko dana prije 27. rođendana kupio si je kuću vrijednu 7 milijuna dolara u Paolo Altu u Kaliforniji. Dosad je bogataš bio podstanar. Kuća sa pet spavaćih soba nalazi se na velikom imanju samo deset minuta od novih ureda njegove tvrtke. 

U dvorištu Zuckerbergove nove kuće nalazi se bazen sa morskom vodom, kamin i mjesto za roštiljanje. Uz pet soba kuća ima veliki dnevni boravak, primaću sobu, blagovaonu, prostranu kuhinju, sobu za opuštanje i pet kupaonica. Iako će se preseliti u veliku kuću, Zuckerbergov dom izgleda puno 'siromašnije' od onih drugih bogataša koji žive u njegovom susjedstvu. U novoj kući živjet će sa svojom djevojkom. Američki mediji nagađaju da će se uskoro zaručiti s mladim milijarderom, piše Daily Mail. Zuckerbergovo bogatstvo procjenjuje se na 13,5 milijardi dolara.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bustedagain 06.05.2011.

    Bedroom - soba za umaranje :))

  • UjakRamiz 06.05.2011.

    Ma daj katastrofa to mu je neko uvalio nanjušio pare i uvaliko mu tukia...... to nevredi ni 2 mil. Kuna

  • miffy4 06.05.2011.

    Lijepo, mali je sposoban, pametan, inovativan, i neka mu je lijepa "kućica" sa imanjem, ali kad čitam za ovu bandu lopovsku sa carine, kakve su palače stekli nezakonitim rabotama, onda mi se bljuje. Vjerojatno, kroz neko kratko vrijeme će svi izaći iz bukse zbog nedostatka dokaza, a vile, bazenčići i bijesne makine će i dalje koristiti, kao da se ništa nije niti dogodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare