To je to što me zanima!

Vlasnik restorana: Snimku Ive i Hernadija tražio je USKOK

Na prigovore kako je kršio privatnost rekao je kako nije otvorio restoran da bi imao tajno mjesto gdje se karta, gdje neko dovodi ljubavnice, gdje se neki plijen dijeli
Vidi originalni članak

Snimke Ive Sanadera i Zsolta Hernadija od mene je tražio USKOK, rekao je za Dnevnik.hr Mario Čerhak, vlasnik restorana Marcellino u kojem su, kako su pisali neki mediji, snimljeni bivši hrvatski premijer te šef MOL-a i Robert Ježić. Na snimkama se navodno vidi da je Sanader napisao poruku na papirić te ju dao Hernadiju, a nagađa se da je riječ o uzimanju mita kako bi MOL dobio upravljačka prava u INA-i.

Čerhak je objasnio kako su mu istražitelji obećali da će biti samo taj datum koji je njih interesirao. Na prigovore da je kršio privatnost rekao je kako nije otvorio restoran da bi imao tajno mjesto gdje se karta, gdje neko dovodi ljubavnice, gdje se neki plijen dijeli ili ne dijeli. Dodaje kako ih to to uopće ne interesira te da oni imaju objekt koji je pod videonadzorom. 

Naglašava da je upozorenje o snimanju javno istaknuto. Također ističe da se snimke nadzornih kamera čuvaju samo iz predostrožnosti. Snimke, tvrdi, nisu namijenjene za distribuciju, osim u slučaju kada ih zatraži pravosuđe.

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • corvis 04.11.2011.

    Kako god bilo, gazda ima muda! Kapa dolje!

  • kinezojapanac 04.11.2011.

    Nije sigurno da u dogledno vrijeme taj restoran neće letiti u zrak zbog neispravnih plinskih instalacija.

  • IvanKrobot 04.11.2011.

    Tržio ili tražio? Ako je tržio ne bi bilo ništa čudno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare