To je to što me zanima!

'Vođa Srbije koji makne Titove posmrtne ostatke je domoljub'

Monah je istaknuo kako time ne misli da bi se trebalo napraviti "nešto nečasno" već da ga se sahrani u Aleji velikana na Novom groblju, umjesto da ima "svoj mauzolej"
Vidi originalni članak

Prema njegovim riječima, Josipu Brozu zamjera što je, čim je došao na vlast, počeo "minirati i rušiti Jasenovac da bi se izbrisalo ono što se tamo dogodilo", javlja Kurir

- To ne smije biti izbrisano, ali ne da bismo se mi nekome osvećivali, već da bi se jasno i glasno postavilo što se događalo u povijesti. Hvala Bogu u tome nam dosta pomažu Jevreji koji su svjesni da smo i mi na neki način uz njih strašno stradali u 20. stoljeću - izjavio je. 

Istaknuo je kako će prvi vođa ili vladar Srbije koji ukloni posmrtne ostatke Josipa Broza iz Kuće cvijeća moći sebe nazvati domoljubom. 

- Tu ne mislim da bi se trebalo napraviti nešto nečasno... Neka ga sahranimo u Aleji velikana na Novom groblju, ali da on nema svoj mauzolej - poručio je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ivozozo 30.01.2018.

    heheh popa se uzjogunio, vas je tile stavio gdje vam je mjesto a ne da kakite o politici to vas peće kao i naše,vidi pod razno vaš vozni park opet bi vi meni bili goli otok itd,golite narod iprodajete floskule i jašite djecu hebo vas vatikan

  • Red_army 30.01.2018.

    Maršal Tito. Zapamtite dobro tu osobu. Nikada u 1000 godina prije njega nije se među ovim jadnim narodima pojavila takva osoba. Osoba koja je prvi puta u povijest Slovenaca Hrvata Srba Bosanaca Crnogoraca i Makedonaca oslobodila ove jadne narode od direktnog ili indirektnog jarma tuđe vlasti i dala im stvarni opipljivi dignitet i razlog za istinski ponos. Čovjek koji je rekao jednom Staljinu: NE!!!! Čovjek koji je vodio gerilsku borbu 4 godine protiv oružano i logistički daleko jačeg neprijatelja. Čovjek koji je oko sebe okupi više od TREČINE SVIJETA!!!!!!!!!! i pokrenuo sa njima gospodarsku suradnju i vodio osvještavanje protiv kolonijalizma diljem svijeta. Čovjek koji je naciji koja 10 godina prije toga bila ogromnom večinom ratarska i poljoprivredno orjentirana zemlja dao svoju AUTOINDUSTRIJU!!!!!!!!! Ali najprije zapamtite ime čovjeka koji je sve zloduhe i pošasti usmjerene protiv ovih izmanipuliranih naroda na ovim prostorima stavio pod svoju čizmu. Čitati o njemu možete svakakve gluparije izrežirane od strane novopečenih demagoga i provokatora ali činjenica je jedna: Maršal Tito je bio i ostao nasvijetlija zvijezda u ovom mrakom poltronstvom i tupavošću obavijenom prostoru. Dokaza je pun ocean ali najbolji je dokaz ovaj kada se vidi koliko se njegovog nadasve snažnog odlučnog i hrabrog Slavenskog duha boje današnji neonacisti klerofašisti i izdajnici roda svoga. Maršale bio si i ostao najveći. Vječna ti čast i slava.

  • Linz 30.01.2018.

    E, moj monah ......................................dok je Maršal Tito bio živ, svi su kerovi bili na kratkoj uzici !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare