To je to što me zanima!

Vođa 'Srbske časti' poručio je: 'Spremni smo na mobilizaciju!'

Stojimo vam na raspolaganju i spremni smo na opću mobilizaciju srpskog naroda da branimo, ne da idemo u rat, i da štitimo srpsko stanovništvo koje živi na Kosovu i Metohiji, rekao je Stojković
Vidi originalni članak

Bojan Stojković, za kojeg vlast Republike Srpske tvrdi da je predsjednik humanitarne organizacije, ponudio je Vučiću sve kapacitete svog udruženja. 

BRUTALNOST Kosovski specijalci vuku Đurića na koljenima i vezanog po ulici

- Gospodine predsjedniče, u ime "Srbske časti" i svih srpskih dobrovoljaca, uz policiju i srpsku vojsku, stojimo vam na raspolaganju i spremni smo na opću mobilizaciju srpskog naroda da branimo, ne da idemo u rat, već da branimo svoje ognjište i da štitimo i da zaštitimo svo srpsko stanovništvo koje živi na Kosovu i Metohiji. Da znate da imate na raspolaganju sve srpske dobrovoljce koji su spremni dati život za Kosovo i Metohiju - rekao je Stojković. 

UHITILI ĐURIĆA Eskalacija sukoba na Kosovu: Potez Prištine izazvao je kaos

 

Idi na 24sata

Komentari 359

  • dahhmal 28.03.2018.

    Jaki srpski ratnici spremni za nove podvige cak i generalke na traktorima napravili samo ce biti frke kad se siptari raspale oni ne staju do Beograda pa ce biti zavijanja i bezanija od raznih vukova i vucica

  • domza33 28.03.2018.

    Spremni ste vi na novu bežaniju s traktorom heeeheeeheeee....

  • Fajlpz 28.03.2018.

    Sta ces ti branit, na Kosovu porucili novi kontigent toalet papira kako te se boje. Kad treba pljackat i ubijat nevine onda ste dobri. Sta su vam se pokvarile televizije i frizideri koje ste pokrali pa bi sad nove. Koji ste vi jadan narod sa pussyustim ptedsjednikom. Gade mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare