To je to što me zanima!

Voda u gorivu? "Smrznuo mi se dizel u automobilu"

stavljaju vodu u gorivo? U Ini jučer nitko nije htio komentirati zašto se građanima smrzava gorivo s Ininih crpki
Vidi originalni članak

Zagrepčanin Drago Bojić natočio je eurodizel na Ininoj crpki. Gorivo se zaledilo.
- Povrijeđen sam, nemoćan i isfrustriran. Ni kriv ni dužan nisam otišao na posao, a još sam morao platiti vučnu službu i servis auta - očajno govori Drago Bojić (40) iz Zagreba.
- Rekli su mi da se gorivo zaledilo. Promijenili su mi filtere i to sam platio 480 kuna - govori Drago. Kaže kako su mu nakon servisa savjetovali da benzin ubuduće, umjesto na Ininim, toči na Tifonovim crpkama.
- U Gašpariću su isti dan servisirali još nekoliko automobila kojima se zaledilo gorivo. Svi su na Ininim benzinskim crpkama točili eurodizel - tvrdi Bojić. Automehaničaru Miroslavu Božiću iz Velike Gorice ovih dana mnogi dovoze automobile na popravak jer im se gorivo koje su točili na Ininim crpkama smrznulo. Savjetuje im da u spremnik dodaju malo aditiva, kojeg u Ininu gorivu očito ima premalo. Također sumnja da u Ini možda u gorivo stavljaju vodu.

'REKLI SU DA SE NE MOŽE ZALEDITI'
U Ini nam jamče da se njihovo gorivo neće zalediti u automobilskim rezervoarima ni na čak minus 17 Celzijevih stupnjeva jer ima dovoljno aditiva. Očito su ih ovaj put stavili premalo ili u gorivo stavljaju vodu, sumnjičav je automehaničar Miroslav Božić. Građanima savjetuje da si sami natoče aditive i utople automobil u garažama.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tajnamoja 12.01.2009.

    To je općepoznata stvar za Inine crpke.

  • hogarko 12.01.2009.

    Je li to za osvetu šta je pojeftinilo,uvjek su bili muljatori.

  • tongpoo 12.01.2009.

    hahah gledaj naslova..hahaha..kao tek sad se se skužilo da sipaju vodu u gorivo...ko vam je kriv što točite na ini a ne na omw ili tifon gdje je gorivo skuplje 5-10 lipa...renault je u početku zabranio prodaju dizel automobila u hr.baš zbog goriva..

Komentiraj...
Vidi sve komentare