To je to što me zanima!

Vođa zloglasnog Ku Klux Klana se kamionetom zabio u grupu prosvjednika i pregazio jednog

Muškarac se zabio u grupu prosvjednika u Virginiji. Njegovo ime je Harry Rogers, ima 36 godina, i optužen je za vandalizam i napad. Trenutno je u pritvoru...
Vidi originalni članak

Muškarac koji je osumnjičen da se u nedjelju vozilom zabio u grupu prosvjednika u Virginiji je 'vođa zloglasnog Ku Klux Klana', javlja lokalna policija. Njegovo ime je Harry Rogers, ima 36 godina, i optužen je za vandalizam i napad. Trenutno je u pritvoru. Jedna osoba je  u napadu ozlijeđena, piše CNN.

- Čini se kako ozlijede kod žrtve nisu toliko teške, hvala Bogu. Ovaj napad na mirne prosvjednike je užasan i nedopustiv i tražit ćemo da se Rogers najstrože kazni - rekla je odvjetnica Shannon Taylor.

Podsjetimo, i u Seattleu, gdje traju prosvjedi nakon smrti Georgea Floyda, došlo je do stravičnog incidenta. Muškarac je automobilom uletio među prosvjednike, zatim pucao i ranio prosvjednika koji mu se suprotstavio kad se zaustavio.

KAOS U AMERICI Tisuće ljudi odale su počast Floydu, traži se reforma policije

Naime, muškarac je automobilom iz nekog razloga upao u gomilu prosvjednika. Zatim je izvadio pištolj i zapucao u prosvjednika koji mu se suprostavio kad je stao.

Na snimci očevidaca se vidi kako je osumnjičeni napustio vozilo te da su ga prosvjednici okružili.

POGLEDAJTE VIDEO: Mahao je pištoljem, projurio kroz gomilu i predao se policiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi ovi prosvjedi su buknuli nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda (46) kojemu je policajac gotovo devet minuta držao koljeno na vratu dok je on govorio da ne može disati.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Aron3 09.06.2020.

    Kladim se da bi ga Suverenisti rado vidjeli u svojim redovima

  • Antares777 09.06.2020.

    vidim da ga neki brane, pa kad je tako jadan što se zalijetao autom u prosvjednike i onda potegao pištolj valjda u samoobrani...... eto ima pozadinu da je ljubitelj crnaca i dobrica...... sigurno je slučajno tamo naletio

  • 09.06.2020.

    Mi se žalimo na muriju... Naši su mila majka... Daš mu pare, pancete ili cuge i dobiješ kaznu u najgorem slučaju.. Ovi u Americi kao da su se školovali kod Hitler.

Komentiraj...
Vidi sve komentare