To je to što me zanima!

Voditelj marketinga gradskog kazališta je lažirao diplomu

Zatražili smo od djelatnika da dostavi diplomu, no on je to izbjegavao i pa smo od Ekonomskog fakulteta tražili očitovanje. Rekli su nam da se ispisao, tvrdi Iljić
Vidi originalni članak

Zvonimir Ilijić, ravnatelj Gradskog kazališta Zorin dom u Karlovcu, Općinskom državnom odvjetništvu podnio je kaznenu prijavu protiv Gorana Đuraševića, voditelja marketinga u kazalištu jer je lažirao svoju diplomu Ekonomskog fakulteta, piše KA Portal. Ravnatelj Iljić, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog zloporabe položaja i ovlasti, Đuraševiću je već 2. svibnja uručio uvjetovani otkaz o radu. 

- Kako je po Zakonu o osobnim podacima trebalo ažurirati podatke, početkom ove godine zatražili smo od djelatnika da nam dostavi diplomu, no on je to izbjegavao i nije učinio pa smo od Ekonomskog fakulteta, za kojeg je lažiranom potvrdom tvrdio da ga je završio, zatražili očitovanje. Rečeno nam je da njegovu potvrdu nije izdao taj fakultet, te da se 23. travnja student Goran Đurašević ispisao s fakulteta na kojem mu je ostalo više ispita s treće i četvrte godine - rekao je Iljić. 

Đurašević je, kako, piše KA portal, svoj profesionalni put vezao uz politički angažman koji je započeo u HNS-u. Kasnije je prešao u HDZ čiji je i sada član. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • like clit lick 16.05.2012.

    hahahahahahahaha sjebo te!

  • kondor111 15.05.2012.

    Kao da je jedini...

  • feba 15.05.2012.

    A da i mnogim novinarima,izvjestiteljima i slično zatražite diplome?Jao koliko malo bi ih imalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare