To je to što me zanima!

Vodnjan: Otmičar joj htio uzeti dijete (2) iz naručja

Otmičar je navodno prišao ženi te joj uz naredbu: "Daj dijete" pokušao istrgnuti dječaka iz naručja. Mještani pričaju da to nije jedini pokušaj otmice...
Vidi originalni članak

Raspolažemo informacijama i opisom počinitelja. Još utvrđujemo okolnosti ovog događaja, a policija obavlja razgovore s mještanima, kako bi se što prije rasvijetlio cijeli slučaj. U interesu istrage ne želimo vam davati više informacija, kazala je Nataša Rogić iz PU istarske. Navodno je nepoznati muškarac tamnije puti u srijedu oko 15 sati prišao djetetovoj teti i pokušao joj istrgnuti dijete uz rečenicu: "Daj malog!".
Na svu sreću nije uspio, jer je žena, iako u šoku, reagirala vikom te tako otjerala otmičara. U pomoć su joj priskočili očevici slučaja. Iako Vodnjanom kruže priče o još jednom pokušaju otmice početkom tjedna, policija nema nikakvih informacija o tome.
- Teta djeteta išla je po maloga u vrtić i kad su prolazili kroz park kod vrtića napao ih je taj muškarac. Svi smo u strahu, a pored svoje vlastite djece, ja i prijatelj primorani smo gotovo stražariti u parku jer u Vodnjanu nedostaje policija. Sramota je što kontakt-policajac nije imao pojma o slučaju - kazao je jedan mještanin. Vodnjanski gradonačelnik Klaudio Vitasović potvrđuje da u Vodnjanu već godinama nedostaje policije.
- Spremni smo dati svu logistiku i sve što je potrebno jer Vodnjanu nedostaje policija. Očekujem da policija odradi maksimalno svoj posao i što prije uhiti počinitelja. Nisam pričao s majkom tog mališana, ali sam upoznat s cijelim slučajem, jer me ravnateljica vrtića odmah obavijestila o događaju - kazao je Klaudio Vitasović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • devastation 26.07.2008.

    To dijete raste brzinom svjetlosti...oko 14h je pisalo dijete (1),sad vec ima 2..do veceras ide na fax...

Komentiraj...
Vidi sve komentare