To je to što me zanima!

Vodovod u Slavonskom Brodu tražio da voda poskupi 271 %

Gradonačelnik Mirko Duspara zahtjev je odbacio s gnušanjem. Tvrdi da se radi o pokušaju uprave Vodovoda da prikrije gubitke od 1,2 mil. kuna u šest mjeseci 2012.
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Slavonskoga Broda Mirko Duspara gotovo s gnušanjem odbacio je zahtjev gradskog komunalnog poduzeća Vodovod za žurnim poskupljenjem pitke vode od 30 do čak 271 posto.

Radi se, tvrdi Duspara, o pokušaju uprave Vodovoda da prikrivanjem nerada, nemara, nereda i nediscipline u poduzeću prikrije gubitke u poslovanju, koji su samo u šest mjeseci 2012. bili 1,2 milijuna kuna.

- Takve zahtjeve uprave Vodovoda nikako ne mogu razumjeti ni odobriti. Stiže u vrijeme kad za to nema nikakva razloga, pogotovo jer bi građanima voda poskupjela prosječno 155 posto, a gospodarstvu više od 80 posto. Vodovod poskupljenje pokušava opravdati smanjenjem potrošnje vode i troškovima održavanja te poskupljenjem struje i plina što je u nesrazmjeru sa stvarno povećanim cijenama tih energenata - zaključio je Duspara.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mariio1777 10.10.2012.

    Ova vlada, ovaj premijer...baš traže da dobiju po tamburi...a kad već krenu udarati njih...što ne i Josipovića..i ostalu bagru. Pičke se prodale Amerikancima, ne smiju a reći. Ameri nas iscjepkali i podjelili...uvalili u kredit i sad nas crpe....svi krive Merkel za pad Grčke...a u biti su krivi Amerikanci!

  • MALA RAJA 10.10.2012.

    ..a da im slucajno ne fali koja nula...heh naše firme ne posluju sa tako malim brojkama , mora bit bar 9 znamenki...hahaha

  • dahhmal 09.10.2012.

    Samo vi dižite cijene imate blagoslov od premijera,krivite mene to je njegova najčešća rečenica

Komentiraj...
Vidi sve komentare