To je to što me zanima!

Vojnici koje su napali u Siriji se vratili u Zagreb kasno navečer

Napadnuti konvoj prevozio je drugi dio 9. hrvatskog kontingenta (HRVCON) zajedno s dijelom austrijskog kontingenta u zračnu luku Damask, izvijestili su iz MORH-a
Vidi originalni članak

Vojnici koji su napadnuti u sirijskom Damasku vratili su se u četvrtak kasno navečer u Hrvatsku, piše HRT

Kolona vozila u kojoj su bili hrvatski i austrijski vojnici napadnuta je u četvrtak oko 15 sati po lokalnom vremenu, u blizini zrakoplovne luke u Damasku. MORH je izvijestio kako hrvatski vojnici nisu ozlijeđeni, a austrijski vojnici jesu. 

- Napadnuti konvoj prevozio je drugi dio 9. hrvatskog kontingenta (HRVCON) zajedno s dijelom austrijskog kontingenta u zračnu luku Damask iz područja misije, odakle će poletjeti za Zagreb i Beč - objavio je MORH. 

Navode i kako je u četvrtak oko 10 sati, upućen iz Zagreba sa zrakoplovom drugi dio 10. HRVCON UNDOF zajedno s drugim dijelom austrijskog kontingenta. Zrakoplov je sigurno sletio u zračnu luku u Damasku.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • PeglaPhilips 30.11.2012.

    Što oni rade tamo u Siriji?zašto će oni tamo,koja je njihova svrha tamo?

  • Oko za Oko_Pasta za Zube 30.11.2012.

    a naslova....

  • Gušter_1 30.11.2012.

    Ja samo ne znam zašto mi tamo šaljemo svoje vojnike?Što mi time dobivamo?Jel mi imamo bilo kakve koristi od toga tko je na vlasti i što se događa u Afganistanu ili Siriji?Ameri su počeli sa tim uvođenjima demokracije u arapske zemlje,neka to onda bude samo njihova briga,ne moraju i druge uvlačiti u svoje ratove i stavljati druge države na metu raznih terorista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare