To je to što me zanima!

Vojniku pozlilo u Jasenovcu tijekom Josipovićeva govora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vojnik je napravio korak unazad. To je primijetila i Kosor te se počela došaptavati sa suradnicima. Muškarac je kasnije otišao u stranu. MORH kaže da mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Pripadnik počasne garde više nije mogao stajati mirno pred državnim vrhom koji se u nedjelju okupio u Jasenovcu te je kako se vidi na snimci HRT-a napravio korak unazad. Kratko je stajao iza svojih kolega u gardi. To je primijetila i premijerka Kosor te se počela došaptavati sa suradnicima. Ubrzo je vojnik sasvim otišao u stranu. Predsjednika Ivu Josipovića to nije omelo u govoru. U MORH-u, piše Index, kažu da je vojniku pozlilo. 

Idi na 24sata

Komentari 175

  • davor2 19.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DA-POPIZDIŠ 19.04.2011.

    žao mi je tih ljudi,meni bi također pozlilo da moram tako stajati kao kip pred njima. pitam se bili njima pozlilo da stoje ko kipovi satima i gledaju u jednu točku,te slušaju tuđe govore koji su sve samo ne zanimljivi... trebalo bi ih danima tako postrojiti dok traju prosvjedi da slušaju ali bez pomicanja glave ili tjela,a na vodu i ne pomisliti. zakaj ti vojnici poslije ne idu na obilni i besplatni objed?zakaj im to nije masno plaćeno???

  • ljudi 19.04.2011.

    Mrtvi se okrecu u grobu na ovu pocasnu strazu. Ni mrtvi ne mogu pobjeci od svojih cuvara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare