To je to što me zanima!

Vojska prijelazne vlasti napada Sirt, sve su bliže centru grada

Libija: U Sirtu su u proteklih 36 sati zauzeli veliki dio grada. Otpor im pružaju ostaci snaga odanih Moameru Gadafiju. Borbe za Gadafijev rodni grad traju već tri tjedna
Vidi originalni članak

Pobunjeničke snage u Libiji ponovno napadaju Sirt, rodni grad libijskog čelnika Moamera Gadafija, a nadaju se kako će tijekom nedjelje ondje uspostaviti vlast. Trenutačno su njihove snage oko 1,5 kilometar od samog središta grada, javlja Sky News. Pobunjenici su u proteklih 36 sati zauzeli veći dio grada. 

Otpor im pružaju snage odane Moameru Gadafiju, a borbe traju već tri tjedna. Svjedoci su ispričali kako su pobunjenici tijekom subote ispaljivali rakete na Sirt, a nevrijeme im je otežavalo "posao". BBC prenosi kako su im velika prijetnja snajperisti koji su na raznim položajima u gradu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kulijanna 10.10.2011.

    Glupani, za godinu ce se kajat sta su radili :'(

  • pidanko29 09.10.2011.

    joj sto je covjek glup i naivan odkad postoji javna propaganda, jadna nam je buducnoc u ovom divljem kapitalizmu !!!!!

  • Brane_1 09.10.2011.

    Čak i ako ova izdajnička gamad osvoji Sirt, bit će im to Pirova pobjeda, mnogi će ostaviti kosti u tom gradu-heroju otpora moćnicima svijeta... A Gadafi će i dalje ostati u Libijskoj pustinji, daleko od pogleda moćnika svijeta i neće im dati mira, dok je pukovnik živ, oligarsi svijeta neće imati miran san!

Komentiraj...
Vidi sve komentare