To je to što me zanima!

Volonteru iz Kanade iglom ubrizgali plavu tintu u oko

Po prvi put u svijetu u Torontu je napravljena tetovaža u oku. Na ovaj pothvat odlučio se volonter iz Kanade koji je to učinio iz čiste zabave
Vidi originalni članak

Volonter Pauly Unstoppable iz Kanade prvi je čovjek na svijetu kojem je napravljena tetovaža u oku. Iglom je uboden u oko oko 40 puta sve dok mu oko nije bilo preplavljeno tintom. Tinta je istovremeno bila pomiješana s antibioticima kako bi spriječili infekciju. Hrabri Pauly izjavio je kako ima potpuno povjerenje u ekipu koja mu je radila tetovažu, a riječ je o djelatnicima kompanije MedProm koji tvrde da Pauly neće ostati slijep.
- Prije nego je išta napravljeno, provedeno je istraživanje kako bi se vidjelo postoje li neke komplikacije - dodao je Pauly.
Iako je imao savršen vid, Pauly se odlučio na ovaj potez iz čiste zabave. U njegovo oko uštrcana je plava tinta tako da Pauly sada ima jedno oko potpuno plavo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sanjin0112 29.02.2008.

    Debil!!!!!

  • exit 29.02.2008.

    fuuuujjjj...!!!!ODVRATNO!!e kad sam jos vidla slike....mislim....to su neki teski bolesnici cim im takve stvari padaju na pamet,jer normalan covjek to ne bi ni pomislio.....strasno....

  • Hacker-ri 29.02.2008.

    On je ovo davno vec napravio, to je pripadnik neke lude sekte. Vidi mu se na celu nesto kao simbol priradnosti. On pise za neki list kao komentator ili nesto slicno. Ubiti pise bas o tetovazama i bolesnim ljudima poput njega !

Komentiraj...
Vidi sve komentare