To je to što me zanima!

Vozač (19) naletio na pješaka (75) na 'zebri': Umro u bolnici

Na 75-godišnjeg pješaka naletio je vozač (19). Udario ga je prednjim dijelom auta te ga odbacio nekoliko metara dalje. Muškarac je preminuo u bolnici od teških ozljeda
Vidi originalni članak

Stariji Umažanin (75) poginuo je u srijedu navečer dok je bezbrižno prelazio obilježeni pješački prijelaz. Na njega je, kažu u istarskoj policiji, u središtu Umaga u Zemljoradničkoj ulici kod kućnog broja 10 sa Renault Twingom pulskih oznaka naletio 19-godišnji vozač. Udario je pješaka prednjim dijelom Twinga i odbacio nekoliko metara dalje. 

S teškim ozljedama vozilom umaške Hitne nesretni 75-godišnji pješak je prevezen na hitnu operaciju u riječki KBC, međutim, nije mu bilo spasa. Ozljede su bile smrtonosne. Preminuo je nešto iza ponoći, samo dva i pol sata nakon prometne nesreće.

Nije bio pijan: Prijeti mu između 3 i 12 godina zatvora

Neoprezni i neiskusni mlađahni vozač koji je prevelikom brzinom naletio na pješaka i usmrtio ga 'zaradio' je kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtno posljedicom. Doznajemo da vozač nije bio pijan, a dokaže li mu se krivnja, prijeti mu kazna zatvorom između tri i dvanaest godina. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DemokratHr 02.08.2015.

    Osuditi će ga na 8, a za 5 je vani ... tako je prošao ubojica 11 godišnje kćeri mog prijatelja

  • _l_ 31.07.2015.

    "...dok je bezbrižno prelazio obilježeni pješački prijelaz...", ne možeš tako prelazit!!

  • zttz 30.07.2015.

    a tko kaže jeli djada pogledao pr

Komentiraj...
Vidi sve komentare