To je to što me zanima!

Vozač (19) vozio prebrzo i bez pojasa, zabio se u auto u kojem su bili muškarac (55) i žena (44)

U sudaru dva automobila na županijskoj cesti u Smrtiću, tri su osobe ozlijeđene, najteže 19-godišnji vozač koji je nakon pomoći u bolnici u Novoj Gradišci otkud je prevezen na daljnje liječenje
Vidi originalni članak

Tri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se danas oko 14 sati dogodila na u Smrtiću, na novogradiškom području.

Očevidom je utvrđeno da je 19-godišnjak upravljao osobnim automobilom(nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom), a brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (kolnik mokar), te je ušavši u zavoj izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju prešao na suprotni prometni tra a pritom je došlo do udara njegovog automobila u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak i slijetanja spomenutog automobila na travnatu površinu. 

NOVA GRADIŠKA Vozač koji je vozio 150 km/h nije imao vozačku dozvolu, nije bio vezan, koristio je i mobitel

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a potom je prevezen na daljnje liječenje na Kliniku za traumatologiju u Zagreb.

Liječnička pomoć je pružena i 55-godišnjaku koji je pušten na kućnu njegu, te 44-godišnjakinji, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Ozljede će biti naknadno okvalificirane. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Offvca 19.04.2021.

    nedovoljno je kažnjen na licu mjesta

  • Svetac_1_1 19.04.2021.

    A jel se u autu računa pojas nevinosti?

  • Svetac_1_1 19.04.2021.

    Auuuu, dečko se baš RASPOJASAO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare